Sponsoriksi Paintballiin

Mitä Urho pystyy joukkueena tarjoamaan yhteistyökumppaneillemme?

  •  Firman virkistysiltaan aktiviteetti hukassa? Yhteistyökumppaneillemme pystymme järjestämään täysin räätälöidyn paintball –tapahtuman. Pelaamaan on mahdollisuus päästä metsäkentällä, kaupunkikentällä, kilpakentällä tai jopa kaikilla näistä.

  • Edustamme lajia myös mielellämme yhteistyökumppaneidemme rinnalla erinäisissä tilaisuuksissa järjestämällä esimerkiksi mahdollisuuden päästä ampumaan värikuula-aseella.

  • Mainospaikan joukkueen kotisivuilta.

  • Mainospaikan joukkueen peliasusta.

 

Mikäli herätimme kiinnostuksenne ja haluatte aloittaa yhteistyön kanssamme ​olettehan yhteydessä! Yhteydenotto

Paita mollemmin puolin.jpg

Yleiskatsaus lajiin

Paintball Suomessa tällä hetkellä

Moni on varmasti joskus kokeillut lajia ystäväporukalla metsäpeleissä, messuilla lajin esittelytilaisuuksissa tai oman firman virkistysillassa mutta harva välttämättä tietää, että lajia pelataan aktiivisesti myös kilpaurheiluna.

Paintti kokeilu.jpg

Paintball kilpaurheiluna

Suomessa järjestetään vuosittain Suomen Paintballliiton toimesta SM-liiga, joka koostuu muutamasta kesäkuukausina järjestettävästä turnauksesta. Liigan lisäksi liitto järjestää harrastajien kiinnostuksesta riippuen vuosittain myös I-ja II-ja III-divisioonat. Näiden lisäksi seurat ja alan liikkeet järjestävät myös erilaisia irtoturnauksia ja metsäkentillä järjestetään erillistä Metsäliigaa.

Lisätietoa lajista paintball.fi/

Paintti kilpaurheiluna.jpg

Lajin junioritoiminta

Lajin parissa järjestetään myös aktiivisesti junioritoimintaa ja varsinkin viime vuosina tähän on pyritty panostamaan entistä enemmän ja toimintaa tullaan ehdottomasti jatkamaan.

Urhokoulu Kirkkonummella.jpg

Suurpeli

Suurpeli on suurin peliskenaario Pohjoismaissa. Se järjestetään joka vuosi elokuussa Jämsässä Keski-Suomessa. Osallistujia on ollut vuosittain jopa 500 henkilöä.

Lisätietoa Suurpelin omilta verkkosivuilta www.suurpeli.fi/

suurpeli-2019-off-field-gallery-image.jp